YOGABODY® Flow óra

YOGABODY® Flow óra

Dinamikus jóga óra

A YOGABODY® Flow órák fizikai szinten a legerősebb jógaóráink, mert a dinamikus mozgást összehangoljuk a légzéssel. Ezeken az órákon  lassan, majd egy “légzés-egy mozdulat” alapján folyamatosan, a légzés ütemére mozgunk, amihez egy minimális fizikai felkészültségre szükség van. Ha most kezdesz jógázni, akkor a Slow Flow óráinkon megismerkedhetsz a YOGABODY® Flow óránkkal.

A YOGABODY Flow®  egy dinamikus vinyasa flow irányzat; célja, hogy egyensúlyba kerüljön test, lélek és szellem. A YOGABODY® Flow óra segít a test, a légzés és az elme tudatos irányítását gyakorolni.

Az ászanákat gondosan és tudatosan összeállított, fokozatosan nehezedő sorozatokban gyakoroljuk, és összehangoljuk a légzéssel.  A gyakorlás fókusza mindig valamilyen téma: egy kiválasztott testrész vagy energiaközpont. A légzés és mozgás tudatos összhangja jellemzi.

A haladó óráinkat akkor válaszd ha a dinamikusabb, flow jógaórákat kedveled, jó formában vagy, szeretsz sportolni és a mozgásos meditációt szeretnéd megtapasztalni.

A YOGABODY Flow® gyakorlása kiválóan alkalmas a gerinc karbantartására (teljes átmozgatása, rugalmasságának megőrzése), a rossz tartásból, az ülőmunkából adódó hát- és derékproblémák megszüntetésére.

Célja az erő és hajlékonyság fejlesztése, a megrövidült izmok nyújtása; az állóképesség, egyensúlyérzék fejlesztése. Fizikai értelemben kihívást jelent ez az óra, mentálisan azonban tökéletesen ellazít, kikapcsol, relaxál.

ÁRAINK - MINDEN ÓRÁRA BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Az online csoportos órákon adományos jelleggel lehet részt venni. 

1 alkalmas jegy

17 az adott hónapban felhasználandó

10 alkalmas bérlet

190 3 hónapig felhasználható

Privát órák

Kérjük, csak akkor jelentkezz be a jóga órára, ha már biztosan tudod, hogy el tudsz jönni, mert a lefoglalt időpont 24 órán belüli lemondása esetén az adott alkalom mindenképpen levonásra kerül az előre megváltott jóga bérletedről.

5 óra

275 1 hónap

10 óra

500 3 hónapig felhasználható

Hi! My name is Carina and I’m here to help you find the confidence you need to feel amazing in your body!

Yoga studio Geneva

Rue Emile-Yung 8, 1205 Genève, Suisse

+41788507600

carinayoga.com