Yoga Trapeze® Óra

Yoga Trapeze® Óra

Főszerepben a teljes test nyújtása és a törzsizom erősítő gyakorlatok. Az alátámasztásnak, illetve a test felfüggesztésnek köszönhetően csökken a vázizomzatra, csontokra, ízületekre ható terhelés.

A Trapéz jóga, azaz jóga a levegőben, egy speciális, felfüggesztett anyagban a jóga hintában. Rendkívül nagy teherbírású, rugalmas anyag, melynek segítségével könnyebben megérezheted a nyújtást, de változatosan használható erősítéshez is, azonban amit leginkább kedvelnek a gyakorlók a súlytalan lebegés, ahol a gerinc, de bizonyos helyzetekben az egész test is, teljes hosszában, tehermentesítve megnyújtózhat.

Sokan félnek a fordított testhelyzetektől, hogy nem elég erősek, hogy megtartsák magukat, nem elég hajlékonyak bizonyos testhelyzetekhez, vagy szédülni fognak, vagy sorolhatnánk még megannyi félelmünket….Akik viszont kedvet kaptak és kipróbálták, megtapasztalhatták, hogy az anyag segíti testüket az egyes ászanák felvételében, könnyebben, komfortosabban tudják végezni a gyakorlatokat, mint a talajon. Éppen, hogy az anyag az, ami segíti, hogy ráérezzünk bizonyos ászanák felvételére. A jóga órán nem élményeket keresünk, nyilvánvalóan a jóga, több mint a nyugaton elterjedt testgyakorlás, mégis azt tapasztaltuk, hogy a trapézzal végzett jóga élményszerűvé teszi a gyakorlást, egy-egy trapéz jóga óra után szinte súlytalannak érezzük testünket. Sem a testalkat, sem az életkor, sem a jógában szerzett tapasztalat hiánya nem akadálya annak, hogy te is megtapasztald a trapéz jóga csodáját.

Megmutatjuk, hogyan tudod biztonsággal használni a „trapézhintát”, hogyan tudsz benne megnyújtózni és lógni. Ezen az órán szabadnak érezheted magad és legyőzheted félelmeidet. Ne aggódj, soha  nem kényszerítünk bele olyan helyzetbe, mely félelemmel tölt el, mindig addig a lépésig jutsz el, ahol még biztonságban érzed magad, de a pontos instrukciók és a tanárok határozott, felkészült segítsége mellett képes leszel kitágítani saját határaidat, és önfeledten élvezni, hogy lehetőséged van a talajtól elrugaszkodottan is gyakorolni. A trapéz jóga egy csoda, ez hamar kiderül azok számára, akik kipróbálják.

ÁRAINK - MINDEN ÓRÁRA BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Az online csoportos órákon adományos jelleggel lehet részt venni. 

1 alkalmas jegy

17 az adott hónapban felhasználandó

10 alkalmas bérlet

190 3 hónapig felhasználható

Privát órák

Kérjük, csak akkor jelentkezz be a jóga órára, ha már biztosan tudod, hogy el tudsz jönni, mert a lefoglalt időpont 24 órán belüli lemondása esetén az adott alkalom mindenképpen levonásra kerül az előre megváltott jóga bérletedről.

5 óra

275 1 hónap

10 óra

500 3 hónapig felhasználható

Hi! My name is Carina and I’m here to help you find the confidence you need to feel amazing in your body!

Yoga studio Geneva

Rue Emile-Yung 8, 1205 Genève, Suisse

+41788507600

carinayoga.com