Slow YOGABODY® Flow óra

Slow YOGABODY® Flow óra

Testi és lelki egészségmegőrzés

Kímélő Slow YOGABODY® Flow óra​ elsődleges célja az élet meghosszabbítása, és a  kényelmes és boldog létezés a testben. Erre valók a nyújtó, erősítő, egyensúly gyakorlatok, melyekkel megeddzük a testet, elmét és felkészítjük a légzőgyakorlatokra. Ezután következnek a légzőgyakorlatok, melyek a légzőszervek, légzőizmok fejlesztése mellett a tudat működésére is befolyással vannak.

Kímélő Slow YOGABODY® Flow óránk egy speciális gyakorlás, amely segít fokozatosan, kíméletesen erősíteni az izmokat, és rugalmasabbá tenni a gerincet, ízületeket. Testünk rendszeres, alapos átmozgatásával javul az állóképességünk, a légzőgyakorlatok és relaxáció hatására pedig lecsendesül az elménk, harmónia és nyugalom hatja át. Így a jóga edzi a testet, segít az ideális testsúly elérésében és stresszoldásra is kiváló, hiszen a hosszú kilégzésekre végzett nyújtó, lazító gyakorlatok tökéletesek a feszültség levezetésére és az óravégi relaxációnak is fontos szerepe van a munka és a hétköznapok során felgyülemlett feszültség, stressz kezelésében.

​Kímélő Slow YOGABODY® Flow óra​kon főleg az ászanák (testhelyzetek) precíz, anatómiailag helyes kivitelezésével foglalkozunk, emellett hangsúlyos az egyszerűbb pránajáma technikák (légzőgyakorlatok) elsajátítása. Akkor is szeretettel várunk, ha még sosem jógáztál, hiszen az órát mindig a résztvevők képességeihez, életkori sajátosságaihoz és aktuális erőnlétéhez igazítjuk.

ÁRAINK - MINDEN ÓRÁRA BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Az online csoportos órákon adományos jelleggel lehet részt venni. 

1 alkalmas jegy

17 az adott hónapban felhasználandó

10 alkalmas bérlet

190 3 hónapig felhasználható

Privát órák

Kérjük, csak akkor jelentkezz be a jóga órára, ha már biztosan tudod, hogy el tudsz jönni, mert a lefoglalt időpont 24 órán belüli lemondása esetén az adott alkalom mindenképpen levonásra kerül az előre megváltott jóga bérletedről.

5 óra

275 1 hónap

10 óra

500 3 hónapig felhasználható

Hi! My name is Carina and I’m here to help you find the confidence you need to feel amazing in your body!

Yoga studio Geneva

Rue Emile-Yung 8, 1205 Genève, Suisse

+41788507600

carinayoga.com