Gravity Yoga® Óra

Gravity Yoga® Óra

Ha lassabb jóga gyakorlásra, mélynyújtásra és relaxációra vágysz...

A Gravity Yoga®  egy olyan irányzat, mely lassabb, meditatív jellegű és lágyan, mégis igen mélyen megdolgozza a testet fizikailag és energetikailag. A gravity yoga egyensúlyba hoz, lecsendesít, megtanít befelé figyelni és ellazulni. 

Az órán maximum 10 pózt használunk, melyekben 2-5 percet töltünk.

A Gravity Yoga®  az ínszalagokkal, a mély kötőszöveti rendszerrel és az izületekkel dolgozik, enyhe de viszonylag hosszú ideig tartó terhelést alkalmazva. A folyamatos gyakorlás által hajlékonyabbá válunk, elősegítjük az izületi folyadék termelődését, a megnövekedett kollagén képződésnek köszönhetően erősödnek az ínszalagok valamint elejét vehetjük a csontritkulásnak. 

Figyelmünk fókuszába a légzést állítjuk, amit tudatosan lassítunk, mélyítünk mígnem teljesen kiürül az elme és megérkezünk meditáció állapotába.

Tökéletes kiegészítője lehet egy vinyasa flow jógának, de önmagában is tökéletes arra, hogy kapcsolatba kerülj önmagaddal és megtaláld a külső-belső harmóniát..

Ajánljuk mindenkinek szinttől, fittségtől, kortól függetlenül.

ÁRAINK - MINDEN ÓRÁRA BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Az online csoportos órákon adományos jelleggel lehet részt venni. 

1 alkalmas jegy

17 az adott hónapban felhasználandó

10 alkalmas bérlet

190 3 hónapig felhasználható

Privát órák

Kérjük, csak akkor jelentkezz be a jóga órára, ha már biztosan tudod, hogy el tudsz jönni, mert a lefoglalt időpont 24 órán belüli lemondása esetén az adott alkalom mindenképpen levonásra kerül az előre megváltott jóga bérletedről.

5 óra

275 1 hónap

10 óra

500 3 hónapig felhasználható

Hi! My name is Carina and I’m here to help you find the confidence you need to feel amazing in your body!

Yoga studio Geneva

Rue Emile-Yung 8, 1205 Genève, Suisse

+41788507600

carinayoga.com