No products in the cart.

UncategorizedMIÉRT JÓGÁZZ VELEM?

MIÉRT JÓGÁZZ VELEM?

A jógával a test-lélek-szellem egészségére, harmóniájára, egységére törekszünk. A rendszeres jóga gyakorlással fizikai tested megerősödik, hajlékonyabb lesz és fittebbnek fogod érezni magad. Talán hihetetlen, de már heti 2-3 jógával a súlycsökkenés is elérhető, mert a szervezeted kialakítja a számodra ideális testsúlyt, tested pedig szálkásabb és ruganyosabb lesz. Ha ez még mindig nem lenne elég, az ászanák(azaz a jógapózok), a légzőgyakorlatok és a relaxáció segítenek az elmédet lecsendesíteni és oldani a napi feszültséget, stresszt. Ezáltal sokkal nyugodtabb és energikusabb leszel.

Ugye, te is ismered ezeket a mondatokat?
 • Többet fogok mozogni!
 • Lefogyok és fitt leszek
 • Kevesebbet stresszelek
 • Felhagyok a dohányzással
 • Fejlesztem magam, valami újat tanulok
 • Egészségesebben fogok étkezni
 • Tudatosabban fogok élni
...és mi történik?
 • Rossz az idő
 • Rengeteget dolgozom
 • Most szakítottam, érzelmi válságban vagyok
 • Fáj ez-az, amaz

Szóval jönnek a kifogások. Ugyanakkor a belső késztetés még mindig ott van a benned a mozgásra, maximum egy kicsit csökkent és persze sokkal könnyebb egy filmet nézni vagy csak a neten olvasgatni, mint kimenni futni vagy elmenni egy sportcentrumba. Én most egy könnyebb megoldást ajánlok neked, jógázz velem online. Nem kell hozzá más, mint internet, zoom kapcsolat, egy kis hely, két jógatégla egy öv és egy jóga vagy pilates matrac kezdetben… na és persze te! 🙂

Míg a jóga tanárok nagy része elveszik az online publikációkban (Youtube, Instagram stb) addig én, mint YOGABODY® Flow tanár eleve elsajátítottam az online jóga oktatás módszereit Lucas Rockwoodtól és a jóga óráimon nemcsak az én mozdulataimat követed és próbálod a gyakorlatokat helyesen kivitelezni, hanem rögtön tanácsokat kapsz, hogy mire kell jobban figyelned és hogyan javítsd ki az adott pózt. 

Több csoportba is becsatlakozhatsz a jóga tapasztalataid alapján, de egyedül is jógázhatsz velem online.  A jógaórákon megtanulod azt is hogyan vedd észre tested jelzéseit, igényeit, így automatikusan egészségesebb ételeket fogsz választani, olyat, amire a szervezetednek szüksége van.

A rendszeres mozgás, a stressz levezetése, a kiegyensúlyozott étrend hatására a dohányzás sem fog hiányozni. 

Nincs is más dolgod, mint bejelentkezni a legközelebbi jógaórára és elindulni egy egészségesebb és tudatosabb úton!

Szeretettel, Karina

Egy kicsit rólam

Nézz vissza egy-két nap múlva 🙂 addigra írok magamról magyarul is pár szót… 🙂

Qualifications

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hi! My name is Carina and I’m here to help you find the confidence you need to feel amazing in your body!

Yoga studio Geneva

Rue Emile-Yung 8, 1205 Genève, Suisse

+41788507600

carinayoga.com